Een Prodas-school

Je bevindt je op de website van een Prodas-school. Stichting Prodas bestaat uit 24 basisscholen, elk met een unieke visie en eigen onderwijsconcept. 23 reguliere basisscholen en één school voor speciaal basisonderwijs. Onze missie is meerwaarde bieden aan de ontwikkeling van kinderen in Deurne, Asten en Someren in een veranderende samenleving.

Een Prodas-school

U bevindt zich op de website van een Prodas-school. Stichting Prodas bestaat uit 24 basisscholen, elk met een unieke visie en eigen onderwijsconcept. 23 reguliere basisscholen en één school voor speciaal basisonderwijs. Onze missie is meerwaarde bieden aan de ontwikkeling van kinderen in Deurne, Asten en Someren in een veranderende samenleving.

Bij Prodas vinden we het belangrijk onze leerkrachten te motiveren zich te blijven ontwikkelen. We bieden veel bijscholingsmogelijkheden via de Prodas Academie. We nodigen leerkrachten uit na te blijven denken over de verbetering van de kwaliteit voor het onderwijs en hun ideeën in te dienen via ons eigen innovatiefonds. Zij zijn immers de specialisten. Daarnaast zijn leerkrachten met hun klas welkom in de ontdeklabs van Prodas om te ervaren welke mogelijkheden innovatief onderwijs biedt. Zo kunnen zij bijvoorbeeld werken met een green screen, virtual reality en zelfs een 3D-printer.

Contact

Wil je graag contact opnemen met stichting Prodas, of ben je benieuwd waar wij nog meer voor staan? Neem dan een kijkje op de Prodas website www.prodas.nl ! Ook lees je hier het laatste nieuws en vind je informatie over medezeggenschap voor ouders, privacy, bepaalde protocollen of regelementen etc.

Naar de Prodas website