BSO Puk en Peuteropvang

BSO Puk en Peuteropvang  

U bent op zoek naar buitenschoolse opvang (BSO). Natuurlijk wilt u dat uw kind in een gezellige, veilige omgeving lekker kan spelen met vrienden, sportieve en creatieve activiteiten kan doen, een boekje kan lezen op de bank of even niets hoeft.  

Midden in een natuurrijk gebied is BSO Puk gevestigd. Een buitenschoolse opvang in een sfeervol pand voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar oud. BSO Puk bestaat uit twee groepen, de Boskabouters (4 t/m 7 jaar oud) en de Bosuilen (7 t/m 12 jaar oud) daarnaast beschikken we over twee gymzalen en een hele grote buitenspeelruimte.  

Samen met een vast team van gemotiveerde pedagogisch medewerkers doen we er alles aan om uw kind(eren) een zo leuk mogelijke en/of actieve tijd te bezorgen.  

BSO Puk is op maandag, dinsdag en donderdag geopend tot 18:30 uur, op studiedagen en tijdens vakanties van 7:30 - 18:30 uur. Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend wordt er ook voorschoolse opvang aangeboden van 7.30 - 8.30 uur.  

Peuteropvang  

Vanaf augustus 2019 heeft kinderopvang Puk in onze school ook peuteropvang en per augustus 2020 is de peuteropvang een VVE-locatie geworden. 

Op de peuteropvang/peuterspeelzaal maken kinderen kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, potloden, water en zand. Ook leert het kind spelen en delen met andere peuters in de groep waardoor de overstap naar de basisschool straks een stuk makkelijker wordt. In samenwerking met de Gerardusschool, komt de peuteropvang maandelijks op bezoek bij de instroom klas. Daar kunnen de kinderen meekijken/meespelen in een klas. Kennismaken met de eventuele toekomstige juf. De peuteropvang gaat geregeld eens meespelen op de grote speelplaats. Ook daar kunnen de peuters dan kennismaken met het schoolse leven.    

We bieden veel extra’s, zoals een VVE- programma van Uk & Puk (voor- en vroegschoolse educatie) en andere leerzame, leuke programma’s. Zo stimuleren we uw kind in de emotionele en sociale ontwikkeling: Een goede voorbereiding op de basisschool.  

Alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud zijn welkom. Dat kunnen zowel kinderen zijn die later doorstromen naar de Gerardusschool als naar andere basisscholen.  

Locatie: Klingerveld 6 (Gerardusschool)  

Openingstijden: Maandag-, dinsdag- en donderdagochtend 8:30 – 13:15 uur  

Wilt u meer weten over BSO Puk Klingerveld of de Peuteropvang of wilt u zelf eens komen kijken? Neem gerust contact op voor een afspraak met Jolanda Baasaron, 06-57148409, of met de algemene administratie van Kinderopvang Puk: 0493-843582. Voor algemene informatie en aanmelden van uw kind kunt u terecht op de site van kinderopvang Puk: www.kdv-puk.nl 

Naar de website van BSO Puk