BSO Puk

U bent op zoek naar buitenschoolse opvang (bso). Natuurlijk wilt u dat uw kind in een gezellige, veilige omgeving lekker kan spelen met vrienden, sportieve en leuke activiteiten kan doen, een boekje kan lezen op de bank of even niets doen.

Midden in een natuurrijk gebied is BSO Puk Klingerveld gevestigd. Een buitenschoolse opvang in een sfeervol pand voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar oud. BSO Puk Klingerveld kan naast de BSO-ruimte ook gebruik maken van de computerruimte en de gymzaal tevens is er een hele grote buitenspeelruimte.

Samen met een vast team van gemotiveerde pedagogisch medewerkers doen we er alles aan om uw kind(eren) een zo leuk mogelijke en/of actieve tijd te bezorgen.

BSO Puk Klingerveld is op schooldagen geopend tot 18:30 uur, op studiedagen en tijdens vakanties van 7:30-18:30 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag wordt er ook voorschoolse opvang aangeboden van 7.30 – 8.30 uur. Op verzoek kan buitenschoolse en voorschoolse opvang ook aangeboden worden op woensdag en vrijdag, dit gaat in overleg met de directie.

Wilt u meer weten over BSO Puk Klingerveld of wilt u zelf eens komen kijken? Neem gerust contact op voor een afspraak met Susan Welten van kinderopvang Puk: 06-57148409 of met de algemene administratie van  kinderopvang Puk: 0493-843582.  Voor algemene informatie en aanmelden van uw kind kunt u terecht op de site van kinderopvang Puk.

Naar de website van BSO Puk