BSO Puk en Peuteropvang

U bent op zoek naar buitenschoolse opvang (BSO). Natuurlijk wilt u dat uw kind in een gezellige, veilige omgeving lekker kan spelen met vrienden, sportieve en leuke activiteiten kan doen, een boekje kan lezen op de bank of even niets doen.

Midden in een natuurrijk gebied is BSO Puk Klingerveld gevestigd. Een buitenschoolse opvang in een sfeervol pand voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar oud. BSO Puk Klingerveld kan naast de BSO-ruimte ook gebruik maken van de computerruimte en de gymzaal tevens is er een hele grote buitenspeelruimte.

Samen met een vast team van gemotiveerde pedagogisch medewerkers doen we er alles aan om uw kind(eren) een zo leuk mogelijke en/of actieve tijd te bezorgen.

BSO Puk Klingerveld is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend tot 18:30 uur, op studiedagen en tijdens vakanties van 7:30 - 18:30 uur. Op deze dagen wordt er ook voorschoolse opvang aangeboden van 7.30 - 8.30 uur. Op verzoek kan buitenschoolse en voorschoolse opvang ook aangeboden worden op woensdag, dit gaat in overleg met de directie van Puk.

Peuteropvang

Vanaf augustus 2019 heeft kinderopvang Puk in onze school ook peuteropvang!

Op de peuteropvang/peuterspeelzaal maken kinderen kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, potloden, water en zand. Ook leert het kind spelen en delen met andere peuters in de groep waardoor de overstap naar de basisschool straks een stuk makkelijker wordt.

We bieden veel extra’s, zoals een VVE- programma (voor- en vroegschoolse educatie) en andere leerzame, leuke programma’s. Zo stimuleren we uw kind in de emotionele en sociale ontwikkeling: Een goede voorbereiding op de basisschool.

Alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud zijn welkom. Dat kunnen zowel kinderen zijn die later doorstromen naar de Gerardusschool als naar andere basisscholen.

Locatie: Klingerveld 6 (Gerardusschool)

Openingstijden: Maandag- en donderdagochtend 8:45 - 11:45 uur

De peuteropvang vindt plaats in het BSO-lokaal van de Boskabouters. Het lokaal is geheel opnieuw ingericht. Er zijn nieuwe meubels, spel- en ontwikkelingsmaterialen, zodat er een nog leukere en een meer uitdagende omgeving voor de kinderen van gemaakt is.

Speelinloop

Op maandagochtend tijdens schoolweken zijn kinderen van 1 tot 2 jaar oud met hun ouders van harte welkom bij onze speelinloop. Dit is van 09:00 uur tot 10:00 uur.

Tijdens de speelinloop kunnen kinderen met hun ouders deelnemen aan diverse activiteiten. Ouders hebben de gelegenheid om met elkaar te praten en de kinderen kunnen met elkaar spelen.

Als u deel wilt nemen aan onze speelinloop, kunt u contact met ons opnemen om dit in te plannen.

Wilt u meer weten over BSO Puk Klingerveld of Peuteropvang/Speelinloop, of wilt u zelf eens komen kijken? Neem gerust contact op voor een afspraak met Susan Welten van kinderopvang Puk: 06-57148409 of met de algemene administratie van kinderopvang Puk: 0493-843582. Voor algemene informatie en aanmelden van uw kind kunt u terecht op de site van kinderopvang Puk: www.bso-puk.nl

Naar de website van BSO Puk